Mivel foglalkozik a cég?

A Promir Kft. az ipari automatizálás és folyamatirányítás területén tevékenykedő, gyorsan fejlődő vállalkozás, amely a projektek előkészítésétől, azok átadásáig kínál átfogó megoldásokat.

Tekintse meg bemutatkozásunkat!

Gyakran Ismételt Kérdések:

Igen, 2010-től ISO9001:2015 minőségirányítási tanúsítvánnyal rendelkezünk.
Tekintse meg minőségpolitikánkat!

A tervek készítéséhez EPLAN8 tervezőszoftver áll rendelkezésünkre.

A berendezés-gyártás folyamata az összeszerelésig saját műhelyben történik.

Megbízható beszállító partnereinknek és szakképzett munkatársainknak köszönhetően ki tudjuk szolgálni a sürgős határidejű munkákat is.

Igen! HMI, PLC és SCADA programozással is foglalkozunk.
Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Az alábbi területeken már bizonyítottunk: szennyvíztisztítók, hőközpontok, élelmiszeripar, robotos automatizálás, épületvillamosság, technológia gyártás és automatizálás, megújuló energia és energiafelügyelet.
Tekintse meg referenciáinkat!

Igen, cégünk korlátozott számban fogad szakmai gyakorlat idejére középiskolai tanulókat, valamint az elméleti tudás megszerzése mellett támogatja a gyakorlatorientált felsőfokú képzéseket is.
Tekintse meg álláshirdetéseinket!

Hívjon minket a +36/62-647-065 telefonszámon, írjon az info@promir.hu címre, majd látogassa meg telephelyünket a 6800, Hódmezővásárhely, Pálffy u. 54. alatt.
Tekintse meg Kapcsolat menüpontunkat!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Kérdései vannak? Szeretne bővebb információt kérni szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kollégáink részletes tájékoztatást adnak akár ingyenes visszahívás formájában is!

Érdeklődés, ajánlatkérés