A Promir Kft-nél számos rendszer és eszköz programozásával foglalkozunk.

Ezek közé tartoznak az átlátható és felhasználóbarát HMI alkalmazások, amelyeket egyértelmű ember-gép kapcsolatra készítünk fel, és diagnosztikai funkciókat alakítunk ki a megrendelő igényeinek megfelelően.

A PLC programozásban is kiemelt figyelmet fordítunk a kibővített diagnosztikai funkciókra, a jól struktúrált programjaink megbízhatósására és könnyű karbantarthatóságára is.

Cégünk foglalkozik a nagyobb ipari alkalmazások vezérléshez elengedhetetlen SCADA rendszerek fejlesztésével is. Jártasak vagyunk a legtöbb nagyobb gyártó által kínált SCADA fejlesztő környezetben, mint például: Citect SCADA, Factorytalk view, TIA portal professional.

Mi az a Schneider Electric SI Alliance Program

A Schneider Electric SI Alliance Program azon független rendszerintegrátorok hálózata, amely ügyfelei számára a helyi tudásbázis kiválóságát kínálja a Schneider Electric legjobb technológiai megoldásainak segítségével.

Tovább a részletekhez

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Kérdései vannak? Szeretne bővebb információt kérni szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kollégáink részletes tájékoztatást adnak akár ingyenes visszahívás formájában is!

Érdeklődés, ajánlatkérés