Cégünk jogelődje, az ÉPKOMP Bt., 1992-ben magánszemélyek részvételével alakult. Társaságunk 2005-ben társasági formát és nevet váltott, és jelenlegi formájában kialakult a Promir Mérnöki Iroda, Szolgáltató Kft.

2010-től ISO9001 minőségirányítási tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Főtevékenységünk a komplett irányítástechnikai- és ipari folyamatirányító rendszerek fővállalkozásaként azok tervezése, gyártása, programozása, helyszíni szerelése, üzembe helyezése és szervízelése. A technológiák és azok automatizálási feladatait igény szerint a felméréstől kezdve el tudjuk készíteni, és a megrendelőink igényeit figyelembe vevő terveket készítünk hozzá. A tervek készítéséhez EPLAN8 tervezőszoftver áll rendelkezésünkre.

A berendezés-gyártás folyamata az összeszerelésig saját műhelyben történik pontos határidőkkel. Megrendelőink kívánsága szerint a helyszínre szállítást és az üzembe helyezést is vállaljuk. Megbízható beszállító partnereinknek és szakképzett munkatársainknak köszönhetően ki tudjuk szolgálni a sürgős határidejű munkákat is.

Számos rendszer és eszköz programozásával foglalkozunk. Ezek közé tartoznak az átlátható és felhasználóbarát HMI alkalmazások, amelyeket egyértelmű ember-gép kapcsolatra készítünk fel, és diagnosztikai funkciókat alakítunk ki a megrendelő igényeinek megfelelően.

Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy a már meglévő vagy újonnan telepített rendszerek energia-felhasználása a lehető leghatékonyabb legyen. A felügyeleti rendszer segítségével – a folyamatosan mért és tárolt – energia-fogyasztási adatokból a felhasználó igényeit kiszolgáló dashboardokat és a múltbeli energia-felhasználást kimutató grafikonokat, táblázatokat készíthet. Ehhez az alkalmazás üzembe állítása után is segítséget adunk, a komplex riportok elkészítését folyamatosan vállaljuk. 

Vállaljuk a tevékenységi körünkbe tartozó szolgáltatások mindegyikét az igények felmérésétől a tervezésen keresztül a megvalósításig. A felmérést, a tervezést és a megvalósítást képzett, nagy tapasztalattal rendelkező mérnökeink végzik, akik az átadás után támogatást nyújtanak, és – ügyfeleink kérésére – oktatást is tartanak. Az új rendszerek bevezetése során folyamatos támogatást nyújtunk, az átadás után pedig teljes körű garanciavállalással és támogatással segítjük ügyfeleinket.

MUNKATÁRSAINK

Amennyiben szükséges, keresse kollégáink egyikét közvetlen elérhetőségei egyikén!

Varga-Tóth István

ügyvezető

Szancsik Ferenc

ügyvezető

Palecska Gábor

projekt vezető

Deák Zsolt

operatív vezető

Balog Tünde

könyvelés

Mendei Árpád

IT szakértő

Szöllősi Sándor

műszaki előkészítő

Deák Ádám

vezető fejlesztő

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Kérdései vannak? Szeretne bővebb információt kérni szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kollégáink részletes tájékoztatást adnak akár ingyenes visszahívás formájában is!

Érdeklődés, ajánlatkérés