A Promir Kft nagy figyelmet fordít arra, hogy a már meglévő vagy újonnan telepített rendszerek energia-felhasználása a lehető leghatékonyabb legyen. Ennek támogatására alkalmazzuk már több helyen a számítógépes rendszerrel segített energia-menedzsment keretrendszert. Ügyfelelink számára biztosítjuk, hogy az energia-felügyelet bevezetés minél gördülékenyebb és gyorsabb legyen: err kidolgoztunk egy – gyártói szoftverekre és adatbázisra épülő – megoldást, amellyel ügyfeleink, a tervezést és felmérést követően, rövid határidővel használatba is vehetik az alkalmazást.

A felügyeleti rendszer segítségével – a folyamatosan mért és tárolt – energia-fogyasztási adatokból a felhasználó igényeit kiszolgáló dashboardokat és a múltbeli energia-felhasználást kimutató grafikonokat, táblázatokat készíthet

Mi az a Schneider Electric SI Alliance Program

A Schneider Electric SI Alliance Program azon független rendszerintegrátorok hálózata, amely ügyfelei számára a helyi tudásbázis kiválóságát kínálja a Schneider Electric legjobb technológiai megoldásainak segítségével.

Tovább a részletekhez

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Kérdései vannak? Szeretne bővebb információt kérni szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kollégáink részletes tájékoztatást adnak akár ingyenes visszahívás formájában is!

Érdeklődés, ajánlatkérés