A kedvezményezett neve: Promir Mérnöki Iroda Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása a Promir Mérnöki Iroda Szolgáltató Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 7.535.650 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
A projekt befejezési dátuma: 2017. május 31.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00004

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt esetében egy vállalati gyakornoki kapcsolattartó segítségével 2 frissen végzett villanyszerelő és 1 elektrotechnikus foglalkoztatása valósult meg a cégnél. A gyakornokok a cég tevékenységi köréhez kapcsolódóan részt vettek irányítástechnikai- és ipari folyamatirányító rendszerek valamint hagyományos és intelligens erősáramú kapcsoló- és elosztóberendezések tervezési, gyártási, programozási, helyszíni szerelési, üzembe helyezési és szervizelési feladataiban.

A gyakornokok a munkahelyen részletesen megismerték a releváns villamosipari szabványokat, jogszabályi hátteret, amelyeknek csak az alapjait ismerik meg az elméleti képzőhelyen. A gyakornokok számára a Promir Kft-nél való munkavégzés, azzal a kiemelkedő előnnyel is bírt, hogy a gyakorlatban megtanulták az elektromos kiviteli tervek, így áramutas tervek és nyomvonaltervek szakszerű olvasását, és erre alapozott villanyszerelési munkákat. A projekt keretében a gyakornokok részére beszerzésre kerülnek notebookok, amelyek segítenek a műszaki, mérési dokumentációk elkészítésében, a beüzemelések során a vezérlő programok tesztelésében, a kommunikációs hálózatok számítógépes ellenőrzésében, a vállalati intranet hálózat használatában. A gyakornokok a projekt során szerzett tapasztalataik segítségével a Promir Kft.-nél gyakornoki idejük lejárta után is alkalmazásban maradnak.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Kérdései vannak? Szeretne bővebb információt kérni szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kollégáink részletes tájékoztatást adnak akár ingyenes visszahívás formájában is!

Érdeklődés, ajánlatkérés