A Schneider Electric a hivatalos rendszerintegrátor cégeinek, köztük a mi cégünknek is eljuttatott egy DSTP (Digital Services Through Partners) minta elosztó szekrényt, amely a legszélesebb körű energiamérő és hálózatelemző műszekerekkel van felszerelve. Ezáltal lehetőséget teremt a cég számára, hogy a legújabb és legkorszerűbb energiamonitorozó rendszereket vezesse be és alkalmazza számos hálózati konfiguráció és műszerbeállítás tesztelésére, a fejlesztési ötletek gyakorlatba ültetésére működő hálózat megzavarása nélkül. Így az adatgyűjtésnek és feldolgozásnak a leghatékonyabb módszereit tudjuk kidolgozni és a megrendelőinknek a legjobb rendszert és szolgáltatást nyújthatjuk.

Továbbá a szekrény segítségével be tudjuk mutatni a legújabb energia monitorozó szoftvereinket és szervereinket, köztük a PME – Power Monitoring Expert szoftverünket vagy a Com’X adatgyűjtő szerverünket. A Power Monitoring Expert szoftver és a Com’X is betekintést nyújt a teljes villamos hálózatunk (és egyéb energiafelhasználás) működési folyamataiba és információgyűjtést, megjelenítést, tárolást, riportálást és feldolgozást valósít meg.

Kérdése van?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenjen nekünk!
Hívjon minket!

Ajánlott bejegyzéseink

Ha tetszett Önnek ez a cikkünk, ajánljuk a többi írásunkat is:

Vissza az összes bejegyzéshez