A Schneider Electric oktatást tartott cégünk programozói számára. Partnerségünkből fakadóan cégünk erős gyártói háttértámogatással rendelkezik, ezért a szakembereink rendszeresen részt vesznek a folyamatos oktatás sorozatokon, mivel mind a két cég érdeke, hogy a munkatársaink naprakész tudással rendelkezzenek az új rendszerekkel kapcsolatban. Ezeknek az oktatásoknak a témáit a rendszerintegrátor cégek az igényeiknek megfelelően választhatják meg, így olyan oktatóanyagot kaphatnak, amelyekre szükségük van. Egy ilyen oktatásra, workshopra került sor február 26-án is, amely fő témája a Power Monitoring Expert szoftver és a hozzá tartozó keretrendszerek voltak.

Az előadás, oktatás aktuális témáján kívül lehetőség volt a Schneider Electric specialistáival konzultálni a hatékonyabb eszköz integráció érdekében, továbbá a jelenleg futó projektek kihívásairól is tanácskozhattak a résztvevő partnerek. Ezen az oktatáson lehetőség nyílt több adott műszaki probléma elemzésére szakmai körben.

Kérdése van?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenjen nekünk!
Hívjon minket!

Ajánlott bejegyzéseink

Ha tetszett Önnek ez a cikkünk, ajánljuk a többi írásunkat is:

Vissza az összes bejegyzéshez